den svære vægt

Svær overvægt bliver et hele tiden højere problem iblandt danske folk. Men heldigvis er der også mange der begynder, at gøre noget ved problemet. For der er ikke mange der længere er 100 % ligeglade. Når man snakker fedme er noget af det mest vigtige fedtprocenten for det er den som reelt fortæller om man har et problem.
Størstedelen ved godt, at muskler vejer mere end fedt og det er ikke almindeligvis negativt, at have en hel del muskler. Det er på den anden side ikke sundt forudsat man er stor grundet en meget stor fedtprocent. I de fleste tilfælde kan man temmelig let se hvorvidt et menneske har meget fedt eller mange muskler på kroppen, men det kan ikke desto mindre sagtens snyde lidt.
Når mange indleder en kur og gerne vil tabe sig, bruger de en del tid på, at studere vægten. Men vægten giver i virkeligheden på virkelig mange måder et forkert billede. For man kan som sagt godt have en hel del muskler og på den måde veje meget uden, at det er negativt. Derudover kan du sagens tabe dig på en kur, men forudsat det kun er muskler du taber, kan man ikke rigtig bruge vægten til noget. Det er derfor du i stedet skal anvende en fedtprocent måler, evt. sammen med din vægt.
For med en fedtprocent måler kan man samtidig holde øje med hvor meget fedt man taber. Det kan virke virkelig motiverende, fortrinsvis i de perioder hvor man smider meget fedt hurtigt. Man skal dog også være opmærksom på, at der vil ankomme tidspunkter hvor man ikke taber sig så meget.
Det er ikke problematisk, at få fat i en fedtprocent måler. Der er virkelig mange steder som forhandler disse i Danmark. Der er også mange forskellige slags, så det kan være en fordelagtig god ide, at beslutte med sig selv hvilken slags man ønsker.
Det kunne f.eks. være man gerne vil have en af de virkelig billige fedtprocent målere, der til gengæld ikke er så nøjagtige. Eller man vil nok gerne ud og købe en virkelig god fedtprocent måler, valget er dit.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>