det farlige fedt

 

Mange mennesker der slås  for, at skippe kiloene , begår den dumhed, at de udelukkende ser på sin vægt når de skal fastlægge om de tabte nogle kilo. Men sådan bør det i virkeligheden ikke være, for det er ikke bare vægten som har påvirkning for, om kroppen er sund.

Alle er nok godt bevidste om, at det er sulet du gerne vil eje så lidt af på kroppen, som overhovedet muligt. Dog uden, at du er helt mager. Men din vægt beretter ikke noget blot om fedtmængden på kroppen, den fortæller nemlig også en ting om mængden af muskler i kroppen. Muskler vejer mere end fedt og dette er tilmed årsagen til, at mange som træner hårdt for, at kaste nogle kilo flæsk vil opleve, at deres vægt øger efter en periode. Simpelthen fordi de får flere muskler, der er meget positivt.

For at være i stand til at lave en rigtig recension er du på den måde nødt til alene, at kunne fokusere på fedtmængden i kroppen. Til det bruger du en fedtprocent måler, som kan fastlægge hvor mange procent af din krop, som består af flæsk.

Med en fedtprocent måler får du derfor mulighed for, at skabe dig et virkeligt billede af hvordan det står til med din sundhed. Ligeledes kan en fedtprocent måler være et virkelig godt stykke værktøj, når du skal i gang med, at kaste nogle kilo fedt. For med en fedtprocent måler kan man sikre sig, at det virkeligt er flæsk man taber og ikke muskler, hvilket vil være temmelig ærgerligt.

Det er også temmelig enkelt, at anskaffe en fedtprocent måler og de kan findes i næsten alle prisklasser. Det er ikke desto mindre en god del trist, at der ikke er mange som vælger, at skaffe en fedtprocent måler når de skal i gang med, at tabe sig. For det svar du får fungerer en stor del bedre, end det du vil kunne købe med en vægt.

Man kan tilmed anvende en fedtprocent måler til, at motivere sig selv, når du starter på træningen. I takt med, at du mister mere og mere flæsk på kroppen, hvilket kan være en enorm opmuntring til, at yde en yderligere skalle.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>