skæv kørsel

Størstedelen har set politiet i aktion med et alkometer, nogle har måske kun set det på tv mens andre måske yderligere har oplevet, at blive bedt om, at puste i et alkometer. Det er heldigvis de færreste der drikker og kører, men størstedelen kender nok, at have siddet og drukket lidt og så ikke vide om du må køre hjem.

Det kan være, at du har været til familiefødselsdag og har købt ca. 2 glas vin, men hvor går grænsen egentligt, forudsat du ikke vil stoppes af politiet?

Det er virkelig forskelligt fra menneske til menneske, hvor meget du kan drikke og til stadighed køre hjem. For nogle mennesker vil det kun være ca. 2 glas der skal til og andre mennesker kan tage lidt mere. Det har også utrolig stor betydning om du er mand eller kvinde og hvor stor du er. Det spiller selvfølgelig også ind over hvor lang tid, at du drikker.

Flere forskellige føler også, at de tilmed kan vurdere om de kan køre. Det kan dog sagtens vise sig, at du i diverse tilfælde tager fejl. Det er nemlig meget vanskeligt selv, at vurdere det når du ligger omkring grænsen på 0,5.

En af de letteste måder, at få et reelt billede af ens promille er ved brug af et alkometer. Politiet benytter som skrevet også et alkometer til, at vurdere én og der findes også gode muligheder for, at købe et alkometer til brug hjemme.

Hvis du vælger, at købe et alkometer er det en god ide, at sætte sig godt ind i tingene inden du køber. Der er nemlig en masse ting du skal være bevidst om. Selvom der findes en god del billige alkometer på markedet og det kan være fristende, at vælge et billigt alkometer er det noget du bør overveje en ekstra gang før du gør det.

De billige alkometer er nemlig slet ikke ligeså præcise, som de dyre. Hvis du gerne vil have et alkometer er det også meget vigtigt, at få et alkometer du kan stole på. Dersom du ikke får et godt svar kan det næsten være ligegyldigt for det er altid politiets prøver, der tæller hvis du bliver stoppet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>